Carina: " havde jeg dog bare lært SENSE at kende før"

Havde jeg dog bare lært sense at kende noget før Jeg startede med at sense i januar, og det gik hurtigt i starten og siden er det gået stille og roligt, men stabilt ned med vægten. De sidste to mdr har det dog cyklet lidt frem og tilbage på -18-19 kg (hvor jeg dog har kunne mærke at tøjet blev lidt løsere imens) - MEN nu rykkede det endelig lidt igen. -20,3 kg er det blevet til indtil videre

Jeg synes faktisk ikke, det har været en kamp, for jeg har fundet en balance, hvor der er plads til (lidt) fredagsslik , et glas vin, weekendophold, fødselsdage, ja det som er en del af livet (for mig). Jeg har i baghovedet, at jeg simpelthen ikke gider at tabe de samme kg flere gange  så hellere bruge lidt længere tid  Jeg har ikke et slutmål, men nu tager jeg 5 kg mere og så ser jeg, hvordan det føles

Charlottes vægttab med Sense


Sidste år tog jeg en beslutning for mig selv. Jeg kontaktede Lene og tilmeldte mig et Sense-forløb – den beslutning var god.

Lene har guidet mig godt igennem Sense-universet med mange gode råd og vejledninger undervejs. I forløbet har jeg lært at få et ”godt” forhold til mad. Hun har lært mig, at sætte mit fokus på alle de mange gode ting jeg må spise og IKKE have fokus på de ting jeg ikke må spise.

Det har overrasket mig meget, at jeg ikke har skulle undvære noget. For i Sense er der plads til alt – i de rette mængder og man kan rette sine spisekasser til, så der også er plads til fredagsslik, et glas vin, et stykke kage eller en is.

Sense har givet mig en form for ro i mit hoved mht. mad. Jeg ved nu hvordan jeg skal sammensætte et måltid, så det er godt for mig.

At have haft Lene som min støtte undervejs har været FANTASTISK. Vi har grint, jeg har ind imellem grædt, vi har givet high-five, hun har løftet mig op hvis jeg synes at vægttabet var gået i stå og fået mig tilbage på sporet.

Jeg er sikker på, at Sense-principperne vil følge mig resten af mit liv. Da Sense ikke er en slankekur, men en livsstil så virker det meget mere overskueligt at kaste sig ud i.

For mig har det ikke været så vigtigt, at tabe et bestemt antal kilo. Det troede jeg ellers i starten af forløbet, men jeg har lært undervejs, at det vigtigste har været at jeg føler mig godt tilpas og får det bedre med mig selv. Med et vægttab følger mange gode ting: mere overskud, bedre sundhed og jeg har fået lyst til at dyrke motion. Jeg er stadig ikke i mål med mit vægttab, men jeg har ikke en ambition om at skulle have nået det inden for en bestemt tidsramme – netop fordi det er en livsstil og ikke en 8-ugers slankekur f.eks.

Jeg kan kun give Lene og Sense en KÆMPE anbefaling herfra.