VÆGTTAB OG KOSTVEJLEDNING!

Vægttab burde egentlig være så let. Du skal bare spise mindre, end du forbrænder. Det går som regel også meget godt – i en uge eller en måned. Så går noget galt.

Nogen gange skyldes overvægt andre årsager. Måske spiser du "bare" for meget, måske spiser du for lidt eller det forkerte. Ofte er der også rigtig mange følelser involveret i vores kostvaner og livsstil.

Jeg kan hjælpe dig med en skræddersyet kostplan, så den er helt personlig. Mad fylder en stor del af vores liv, derfor skal du spise det, du kan lide og som passer ind i din hverdag. Ved første konsultation, taler vi om dine madvaner, dine livretter, udfordringer, ressourcer og mål. Ud fra samtalen, din vægt og dit aktivitetsniveau udarbejder vi en næringsberegnet kostplan, der sikrer, at du når dit mål uden afsavn og sult.

Under forløbet vil coaching være integreret. Det giver mulighed for at arbejde med de følelser og vaner der påvirker vores slankeforløb.

Som fysioterapeut kan jeg optimere din træning. Således den ikke kommer til at belaste din krop. Ofte er det svært at komme igang med træning. Når vores krop er i ubalance påvirker det ofte også bevægeapparatet. Med den rette kost og træning oplever rigtig mange at dagligdagens smerter og gener reduceres meget.